Twin Spin

4.3/5

Twin Spin

Retro on viimeistä huutoa, ei ainoastaan kun puhutaan vaatteista ja sisustuksesta mutta myös casinopeleissä. 243 tapaa voittaa, Wild-symbolit ja ”kaksoistoiminto” joka voi tehdä jokaisen symbolin kaikilla kiekoilla samanlaiseksi, on vähän siitä mitä Twin Spin tarjoaa.
 Teema

Twin Spin käyttää retrotunnelmallista grafiikkaa missä symbolit ovat timantteja, kortteja, BAR-symboleita, kelloj, kirsikoita ja seiskoja. Vaikka peli on tehty retroa ajatelleessaan, niin grafiikka on tietysti erinomainen. Net Entertaimentillä on kyky luoda kristallinkirkasta grafiikka peleissään ja Twin Spin ei ole poikkeus. 

Mitään erikoista historiaa pelin takana ei löydy, ja se on kai ihan luonnollista. Twin Spinissä on kyse pelata jännittävää ja nopeata peliä. Jos haluat tarinan ja bonuspelin joka liittyy siihen, niin suosittelemme muita videoautomaatteja.

Panokset ja vaihtoehdot

Twin Spinissä on viisi kiekkoa ja kolme riviä. Pelissä ei voi valita määrän panoslinjoja, niiden sijaksi löytyy 243 tapaa voittaa. Lyhyesti se tarkoittaa että voitat jos vähintään kolme samanlaista symbolia ilmestyy kolmella ensimmäisillä kiekoilla riippumatta sijainnistaan. 

Koska et pysty valitsemaan määrän panoslinjaa sinun täytyy asettua valitsemaan kolikoiden arvo (0.01-0.50) ja panoksen tasoa(1-10).

Tavanomaisesti kun puhutaan Netent peleistä niin pystyt tekemään lisäasetuksia kuten ”automaattipeli” millä voi pelata 10–1000 pelikierrosta eri pysähtymis-vaihtoehdoilla.

Erikoisuudet

243 tapaa voittaa voidaan laskea erikois-toimintona mutta Twin Spinissä niitä löytyy vielä muutama. Wild-symbolit toimivat kuten aina että korvaavat kaikki muut symbolit. Ne eivät anna multiplikaattoria mutta toisaalta ilmestyvät aika useasti.

Kaksoistoiminto on tämän pelin iso uutinen. Kaksoitoiminto tarkoittaa sitä että vähintään kaksi kiekkoa(jopa kaikki viisi!) saavat samanlaiset symbolit kaikilla riveillä juuri siinä hetkessä kun pyöräytät pelikierroksen käyntiin. Se on aina vieraiset kiekot jotka synkronisoituvat.

Mitkä kaksi tai enemmän kiekkoa jotka synkronisoituvat peli päättää satunnaisesti jokaisella pelikierroksella. ne kiekot jotka tulevat näyttämään samanlaisia symboleja ovat merkitty vilkuttavilla lampuilla. Kun tämä tapahtuu voi ainoastaan seurata tapahtumia ja pitää peukaloita että muut kiekot pyöräyttävät esille samanlaiset symbolit.

Yhteenveto

Kaksoitoiminto on sähäkkä uutuus joka tekee että pystyy osumaan tosi moneen yhdistelmään ja voittamaan isosti yhdellä pyöräytyksellä. Jos esimerkiksi ensimmäisistä kolmesta kiekosta tulee ”kaksoset” niin voitat automaattisesti kolme palkintoa. Jos ensimmäisistä neljistä tulee semmoisiksi, niin saat neljä voittoyhdistelmää korkeilla arvoilla. 

Twin Spin ei tarjoa paljon uutta kaksoistoiminnon lisäksi, mutta tarvitsetko todella enemmän bonuspelejä kun pystyy voittamaan oikein isosti normaalipelissä?