Suomalainen voitti €175 000 Twin Spin videoautomaatissa!

Lue Mikan tarinasta miten hän kahden päivän aikana pelasi videoautomaatteja Casumolla ja voitti mahtavat €175 000 peleissä Twin Spin ja Starburst.

twinspin Jackpot €170 000

Megavoitto Twin Spinnissä

Netentin uusin tulokas joka julistettiin ihan viikko sitten on jo palkinnut onnekkaan pelaajan supervoitolla!

Twin Spin ja Starburst

Suomalainen pelaaja nimeltä Mika, syntynyt vuonna 1984, juhlii nyt €175 000 voittoaan joka tuli hänen pelatessaan Twin Spinniä Casumolla. Ottaen huomioon että Twin Spinnissä ei ole progressiivista jackpottia, tekee tästä voitosta mahdottoman saavutuksen. Emme valitettavasti tiedetä miten paljon tai miten isoilla panoksilla Mika pelasi alussa, mutta voittakseen näin paljon veikkaamme että panokset olivat lähes €100/pyöräytys

Mika kokeili onneansa myös toisessa Netent-pelissä, nimittäin huippusuositussa videoautomaatissa Starburst, ja oli tietääksemme voiton puolella myös siinä pelissä. Pelit muistuttavat toisiaan aika paljon. Kumissakaan ei ole progressiivista jackpottia tai bonustasoa, molemmat ovat kuitenkin uudistettuja retropelejä, erikoistoiminnoilla jotka voivat johtaa superyhdistelmiin ja valtaviin voittoihin.

Kelloja ja timantteja yhdistetty 2010-luvun loistavilla erikoistoiminnoilla tekevät Twin Spin videoautomaatista loistavan pelin. Heittäydy tähän ainutlaatuiseen seikkailuun ja seuraa miten kaksosista tulee kolmosia, nelosia tai jopa viitosia! 

Pyörien kloonaaminen ja niiden yhdistäminen ei ole koskaan ennen ollut näin hauskaa ja jännittävää.

Avaa tili Casumolla

Jos haluat tehdä saman reissun kuin Mika niin tarvitset tilin Casumolla. Kun klikkaat alla olevaa linkkiä niin siirryt heti Casumon rekisteröintisivulle. Saat sieltä valita kesken 9 eri aloitusbonuksia täynnä ilmaiskierroksia ja ensimmäisen talletuksesi korottavia bonuksia.

liigariento.org toivottaa sinulle oikein paljon onnea peleihin!

Tutustu Casumo casinosivustoon tässä

Casumo
Arvostelu

200 € Bonus
50 ilmaiskierrosta