Starburst

4.3/5

STARBURST

Starburst on värikäs videoautomaatti joka ruotsalainen pelinkehittäjä Net Entertaiment julkaisi vuoden 2012 alussa. Saat kivan retro-fiiliksen pelatessasi tätä peliä ja jos lapsuutesi sisälsi arkadipelien pelaamista niin tulet tunnistamaan paljon. Grafiikka sekä äänet tuovat 1980-luvun arkadipelien muistot takaisin uudessa muodossa.
 Tietoa pelistä

Starburstissa löydät muutamia mielenkiintoisia toimintoja kuten Starburst Wild-symbolit. Starburst Wild-symboli voivat ainoastaan ilmestyä kiekoilla 2, 3 ja neljä ja laajentuvat koko kiekkonsa yli. Wild-symboleilla peitetyt kiekot jäävät ja ylimääräiset lähtevät taas pyörimään että saa vielä yhden ilmaisen mahdollisuuden voittaa. Koko kiekko peitettynä Wildeilla helpottaa tietysti saamaan voittavia yhdistelmiä. Jos saat Starburst Wild-symbolin ilmaiskierroksen aikana, niin saat vielä uuden ilmaiskierroksen. Voit saada korkeintaan 5 peräkkäistä ilmaispyöräytystä. Kun voittaa isoimman voiton ruudulle pamahtaa värikkäitä ilotulituksia. 

Toinen mukava toiminto Starburstissa on että se tarjoaa molempiin suuntiin toimivia voittolinjoja. Voit siis voittaa yhdistelmillä jotka monessa peleissä ei toimisi. Ei tietysti itse tarvitse pitää huolta tästä kuin peli aina itse laskee ja esittelee voitot että saat rahasi.   

Starburstissa ei ole mitään bonustasoa ja eikä sisällä mitään Scattereitä. Tällä tavalla peli eroaa paljon Netentin muista peleistä julkaistu vuosina 2011 ja 2012. Tämä ei silti tarkoita että Starburst on tylsä videoautomaatti missä ei mitään tapahdu, päinvastoin. Starburst Wild-symbolit ja mahdollisuus voittaa yhdistelmillä molemmista suunnista on riittävästi pitämään peliä mielenkiintoisena. 

Pelitietoa

Starburstissa on 5 kiekkoa ja 10 linjaa. Valitset itse kolikoiden arvot, €0.01-€1 asti. Minimipanos on €0.01 ja maximi €100.

Symbolit ovat pääasiallisesti jalokiviä, vihreitä smaragdeja, sinisiä safiireja, keltaisia opaaleita, violetteja ametisteja ja myös klassiset 7, Bar ja Wild-symboli joka on tähden muodossa.