Mega Fortune

4.3/5

Mega Fortune

Mega Fortune on videoautomaatti jonka jackpotti aina nousee huipputasoille!
 Net entilla ei varmaan pystytty arvata että pelistä tulisi tämmöinen menestys. Pelin teema ja muotoilu on täynnä luksusta ja pelin symbolit esittävät Kultakelloja, Limousiinejä, konjakkia ja sikareja jne. Pelin houkutuksena on tietysti rikastua ihan älyttömästi ja elää loppuelämänsä ilman rahallisia ongelmia.

Miten Jackpotti pystyy kasvamaan niin isoksi?

Todennäköisyys voittaa pää-jackpotti on suurin piirtein yhtä suuri kuin osumaan voittavaan Lottoriviin, siis mikroskooppinen. Silti pelaajat päättävät kokeilla onneaan ja haastavat kertoimia.

Vaikka se voi tuntua tyhmältä ja mahdollisuudet voittaa ovat minimaalisia, totuus on että jonkun on pakko voittaa, miksei juuri sinä? Pohjoismaiden Mega Fortune- pelaajat ovat olleet harvinaisen onnekkaita ja vieneet monta huikeata Jackpottia siitä että peli julkaistiin.

Kaikilla pelaajilla ovat samat mahdollisuudet voittaa ja pyöräytys ei tarvitse maksaa €0.25 enempää. Kaikilla on siis varaa kokeilla onneaan vaikka pelaa pienellä panoksella tai ilmaiskierroksilla(jackpot voidaan voittaa ilmaiskierroksilla). Tämä tekee pelistä niin suositun ja jackpotista niin huikean koska jokainen oikean rahan panos korottaa sitä kunnes onnekas pelaaja voittaa sen.

Jackpot

Jackpottia tavoitellaan onnenpyörä-bonuspelissä, joka aukeaa kolmella oranssilla Bonus-symbolilla. Bonuspelissä pyöräytetään aluksi onnenpyörää. Jos osut nuoleen niin pääset sisemmälle pyörälle.

Muilla sektoreilla voitat kolikkosumman ja palaat sitten pääpeliin. Toiselta onnenpyörän kiekolta voitot kasvavat, voit voittaa mini-jackpotin tai päästä sisimmälle onnenpyörälle. 

Viimeiseltä voit jälleen voittaa käteistä, Major-jackpotin tai jättimäinen jokaisen himoitsema Mega-jackpotti.

Mega-jackpotti on vähintään miljoona euroa ja voi nousta ihan huikealle tasolle kuten nähtiin kun peli palkitsi voittajaan, maailman suurin nettipeliautomaatista saatu voitto.