Jack and the Beanstalk

4.3/5

JACK AND THE BEANSTALK

Jaakko ja pavunvarsi on tunnettu satu, jossa Jaakko kasvattaa mahtavan kokoisen pavunvarren ja kiipeää sitä pitkin jättiläisen luokse. Jack and the Beanstalk on satuun perustuva hedelmäpeli, jossa kohtaat Jaakon ja ruman kaksipäisen violetin jättiläisen.
 Tietoa pelistä

Jack and the Beanstalk on videoautomaatti täynnä hauskuutta ja kivoja ominaisuuksia kuten ’’Walking Wild’’ symbolit jotka vaeltavat pitkin kiekkoja ja tuovat pelaajalle lisäkierroksia. Lisäkierroksien aikana voitot kolmenkertaistuvat.

Jos saat kolme Scatter symbolia missä vaan niin voitat kymmenen ilmaiskierrosta. Scatter-symbolit näyttävät aarrearkuilta täynnä kultaa ja jalokiviä. Jos osut taas kolmeen ilmaiskierrosten aikana niin saat vielä 5 ilmaispyöräytystä. Bonuspelin aikana siirryt pois Jaakon kodista ja ja ylös yli pilvien jättiläisten linnakkeen ulkopuolelle.

Bonuspeli

Bonuspelin aikana, viides kiekko voi paljastaa avaimia. Koko bonuspelin aikana voi kerätä avaimia. 3 avainta muuttavat tulevat Wild-symbolit ''Stacked Wildiksi'' ja yksi Wild muuttuu silloin kahdeksi rahasäkiksi ja antavat multiplikaattorin x 2. Jos kerää 6 avainta niin yksi Wild muuttuu kolmeksi kultaiseksi kana-wildiksi. Jos kerää kaikki 9 avainta niin tuleva Wild muuttuu kultaharpuksi joka levittäytyy koko kiekon yli. Kaikki wildit vaeltavat tietysti myös bonuspelin aikana ja tämä ominaisuus voi johtaa mahdottoman isoin voittoihin! 

Panos

Pelissä käytetään 20 voittolinjaa ja 10 tasoa. Kolikkojen arvoa voi säätää €0.01-0.5 asti ja tämä antaa €0.20 minimi ja €100 maksimipanos.

Teoreettinen takaisinmaksu on 96,3% ja isoin mahdollinen voitto on huikeat €300 000!

Yhteenveto

Jack and the Beanstalk on videoautomaatti jonka erinoimaiset ominaisuudet kuten, vaeltavat Wild-symbolit ja mainio bonuspeli tekevät tästä pelistä meidän suosikiksi.