Hall of Gods

4.3/5

Hall of Gods

Hall of Gods on videoautomaatti jonka vuoden 2010 julistuksen jälkeen on palkinnut voittajiaan miljoonilla. Pelin rullilla löydät pohjoiset jumalat Odin, Thor, Freya, Loki ja Iduna.
 Voittoja tuovia symboleja ovat myös riimut, korut ja sormukset ja erikoissymbolit. Wild-symbolit korvaavat minkä tahansa muun merkin, bonus-symbolit käynnistävät bonuspelin ja Scatter-symbolit antavat voittoja ja ilmaiskierroksia riippumatta siitä minne osuvat.

Pienin panos on €0,01 ja maksimissaan voi laittaa €50 kierrokseen. Jokainen voi siis kokeilla onneaan omilla ehdoillaan. 

Scatterit ja Wild-symbolit

Ilmaiskierroksia tuovat scatter-symbolit ovat mytologian korpit Hugin ja Munin. 3 korppia antavat 10 ilmaiskierrosta, 4 tai 5 korppia antavat 15 ja 20 ilmaiskierrosta. Ilmaiskierrosten aikana kaikki voitot kolminkertaistuvat ja on mahdollista päästä bonuspeliin tai saada lisäkierroksia jos osuu uudestaan vähintään kolmeen korppiin. Ilmaiskierros-tason aikana on siis mahdollista voittaa muhkeat summat vaikkei pääse bonuspeliin. 

Pelin Wild-symboli on mytologian maailmankäärme nimeltä Jörmungandr joka toimii sijaisena kaikille muille symboleille jotta voisi muodostua paras mahdollinen voittolinja. Kun pelaat ja saat Wild-symbolin kakkos-, kolmos-, tai nelospyörälle niin symboli aktivoituu koko pyörällä ja kaikilla linjoilla, joka tuo vieläkin enemmän mahdollisuuksia voittaa.

Bonuspeli

Hall of Godsin erittäin jännittävä bonuspeli aukeaa kun saat rullilla kolme peräkkäistä Bonus-symbolia. Bonuspelissä sinun tulee murskata kilpiä Torin vasaralla, Mjölnerillä. Jokaisen kilven alla löytyy kolikkosumma tai jackpot-symbolin. Kun olet löytänyt kolme samaa summaa tai mini/midi/mega-jackpot-symbolia voitat kyseisen palkinnon.

Jackpotit

Hall of Godsissa löytyy kolme Jackpottia. Jokaisesta panoksesta menee 1% Mini-Jackpottiin 1% menee Midi-Jackpottiin ja 4,9% lasketaan kohti Mega-Jackpottia. Kaikki kolme kasvavat siis progressiivisesti ja antavat komeat voitot riippumatta minkä niistä voittaa. Kaikki päävoitot ovat voitettavia minimipanoksellakin vaikka voitto isoimmalla panoksella on teoreettisesti todennäköisempi.  

Viimeinen Mega-jackpotti joka oli kooltaan yli 6,4 miljoonaa euroa meni skottilais-miehelle joka pelasi kansainvälisellä netticasinolla.