Gonzo's Quest

4.3/5

GONZO'S QUEST

Gonzos Quest on yksi Net Entertainmentin kuuluisimpia videoautomaatteja. Tämä peli on kivenkova eikä sisällä mitään pyörittävää paitsi mahdollisuudet voittaa isosti!
 Tietoa pelistä

Palikat putoavat alas ja jos osut voittavaan yhdistelmään jonka kuittaat ja sen jälkeen voitokkaat palikat räjähtävät ruudulta pois ja tilalle putoaa uusia. Nämä uudet palikat voivat laukaista uuden voiton kakkosen kertoimella, jolloin saa lisää palikoita ja voittoihin kolmosen kertoimet. Parhaimmillaan voitot voi saada viisinkertaisina jos osuu kunnon ketjureaktioon. 

Symbolit muistuttavat Etelä-Amerikan naamioita ja jumalankuvia, jotka antavat kunnon seikkailu-fiiliksen kuin seuraamme Gonzoa Amazonas viidakon läpi kohti kultaista kaupunkia, El Dorado.  

Gonzos Questin tyylikäs 3D grafiikka on ilo silmille ja myös äänet ovat hyvin valittu. Peli tarjoaa myös huumoria, esimerkkinä kun voitat ison voiton niin Gonzo esittää pientä tanssia. 

Panos ja symbolit

Symbolit ovat jaettu ruudukkoon sisältäen 5 saraketta ja kolme riviä. Yhteensä löytyy 20 panoslinjaa ja voi voittaa 243 eri tavoilla. 

Sinulla on avuksi Wild-symboleita, Scattereita, multiplikaattoreita ja bonuspeli. Lisäksi on tietenkin Avalanche ominaisuus joka käy käyntiin jokaisen voiton yhteydessä ja minkä selitimme tekstin alussa.  

Säädät kuten aina kolikoiden arvot(€0.01-.0.50) ja miten monta kolikkoa/linjaa haluat pelata. Maximipanos on 5 kolikkoa/linja = €50 ja minimi €0.20. 

Wild-symboli Gonzos Questissä on kysymysmerkki joka voi korvata kaikki muut symbolit, jopa Free fall symbolin mitkä johtavat bonuspeliin. 

Jackpot ja bonuspeli

Gonzos Questin Jackpot koostuu 2500 kolikosta joka isoimmalla kolikkoarvolla tarkoitta €1250. Voittaaksesi Jackpotin täytyy saada 5 kuuta samalla panoslinjalla. 

2500 kolikon Jackpot ei silti ole isoin mahdollinen voitto Gonzos Questissä. Isoin mahdollinen voitto yhdellä panoksella on itse asiassa huikeat €112 500. Voittaaksesi niin paljon on pakko pelata maximipanoksella ja päästä bonuspeliin.

Päästääksesi bonuspeliin on pakko saada vähintään kolme Free Fall-kiveä linjassa aloittaen vasemmasta sarakkeesta. Bonuspeli jatkuu samassa ruudussa 10 ilmaiskierroksella korkeimmalla multiplikaattorilla joka alkaa x3-x15 asti. Bonuspelin aikana on mahdollista voittaa lisää ilmaiskierroksia mitkä antavat mahdollisuuden voittaa huikeat summat!