Blood Suckers

4.3/5

BLOOD SUCKERS

Blood Suckers on yksi Net Entertainmentin erittäin suosittuja videoautomaatteja. Kauhu on tämän pelin teema ja grafiikka ja äänet antavat kunnon kauhu-fiiliksen, et taatusti halua pelata tätä keskiyön jälkeen!
 

Tietoa pelistä

Vampyyrit ovat viime vuosina saaneet oikean uutuusrenessanssin kiitos Hollywoodin vampyyrileffat ja esimerkiksi Twilight-sarjan menestyksestä. Nyt vampyyrit ovat löytäneet tiensä myös casino-peleihin tässä mainiossa videoautomaatissa.

Blod Suckerissa on normaalit 25 panoslinjaa ja neljä tasoa mutta mahdottomat mahdollisuudet säätää kolikkoarvoa €0.01-5.0 asti joka tekee maximipanoksesta valtavat €500. Jos et ole kiinnosttunut pelaamaan niin älyttävän isolla panoksella niin voit aloittaa jo €0.25 ja silti pelata kaikki 25 voittolinjat. 

Ominaisuudet ja bonuspeli

Kaikki modernit videoautomaatit tarvitsevat ainakin pari-kolme erikoisominaisuutta ja Blood Suckers ei ole poikkeus. Tässä pelissä voit voittaa ilmaiskierroksia, korottaa voittavia yhdistelmiä Wild-symboleilla ja lisäksi päästä bonuspeliin. Scatter-symbolina löytyy vampyyri-nainen joka voi palkita sinut kolikoilla tai ilmaiskierroksilla. Kolikkovoitto kaipaa vähintään kaksi Scatteria ja päästäkseen ilmaiskierros-tasolle tarvitsee kolme. Wild-symbolit esittävät klassista vampyyri-hahmoa joka on parhaillaan pistämässä hampaitaan kauniin neitoon. Bonus-symboli on verinen puunvaarna ja vasara(klassinen tapa tappaa vampyyrin). Jos saat kolme Bonus-symbolia peräkkäin voittolinjalla niin pääset bonustasolle missä avaat ruumisarkkuja ja tappaat nukkuvia vampyyrejä. Jokainen surmattu vampyyri palkitsee kolikkovoitolla mutta jos avaat tyhjän arkun niin bonuspeli loppuu.

Palautusprocentti ja voitot

Isoin voitto Blood Suckerissa, paitsi mahdolliset kolikkovoitot bonuspelissä, on 7500 kolikkoa. Voittakseen niin paljon on pakko saada 5 Wild-symbolia yhdellä voittolinjalla. Peli houkuttelee myös ihan mahtavalla 98% palautusprocentilla! Tämän tekee Blood Suckerista yhden palkittavimmista videoautomaatteista saatavilla ja ymmärrättävästi monen suosikkipeliksi.